På årets julkort så är det Benny från min B-kull. :-)

En riktig sötnos!

God jul till er alla önskar jag och alla hampisarna!

Foder

12/17/2012

0 Comments

 
Jag har länge viljat köpa Rabbit Royale till mina hamstrar eftersom att jag hört flera andra hamsteruppfödare som ger sina hamstrar detta blandat med ett annat foder och det är också ett bra foder. Jag har inte viljat beställa eftersom att frakten var sjukt hög. Men så igår när jag var inne på Djurmagazinet för att leta julklappar till de små så såg jag att Djurmagazinet har börjat sälja Royale Rabbit! Jag köpte en 3kg påse för 99kr vilket jag tycker var helt okej pris. För er som har väldigt många hamstrar så finns det en påse som väger 15kg och kostar 299kr. Bra foder för bra pris, såklart jag köpte. :-)

Jag blandar Royale Rabbit med Bello dvärg/hamsterblandning som finns på både Arken zoo och Djurmagazinet i Västerås. Kostar 34kr/kg på Djurmagazinet och 39kr/kg på Arken zoo. 

Rabbit Royale:
Bello dvärg/hamster blandingen:
 
Igår flyttade Snögatans Bamse in! Han bor nu med Snögatans Kiwi. De bråkar lite då och då, men det är inget allvarligt. Hoppas de slutar upp med det så snart som möjligt!

Tog några kort på Bamse i buren igår. :-)

Bamse är väldigt fin och hans helbrorsa blev BIS 1 igår på SDS hamsterutställning! Så det ska bli spännande att se hur det går för Bamse på utställningar och hur hans avkommor kommer se ut! 

    Om mig

    Alice heter jag och jag driver  en uppfödning av rysk vintervit dvärghamster. 
    Här  på bloggen så kommer jag skriva och visa bilder på vad som händer på Alihams. 
    Här kommer jag ofta lägga ut inlägg om hamsterungar (när jag har några) så att ni får se hur dom ser ut och är. 

    Arkiv

    December 2012
    November 2012
    September 2012
    August 2012

    Kategorier

    All